Nieuws

 • Bendsneyder sluit seizoen af in Valencia

  Het resultaat van Bo Bendsneyder en Tommy Marcon in de Grand Prix van Valencia was niet waarmee NTS RW Racing GP het seizoen had willen afsluiten. De Nederlander finishte als 24ste, de Italiaan eindigde op de 27ste plek. De ingekorte Moto2-race leverde echter wel veel waardevolle informatie op waarmee NTS en het team verder kunnen in de voorbereiding op het seizoen 2020, dat woensdag begint met een test in Jerez.

  lees meer »

 • 3 november 2019
  Teleurstelling bij Bendsneyder en Raffin

  De Grand Prix van Maleisië liep uit op een grote teleurstelling voor NTS RW Racing GP. Bo Bendsneyder crashte aan het eind van de eerste ronde, Jesko Raffin eindigde op de twintigste plaats. Dat was niet waar team en rijders op hadden gehoopt na de goede kwalificatie.

  lees meer »

 • 27 oktober 2019
  Raffin en Bendsneyder pakken punten op Phillip Island

  Vier punten gaan er in de koffers van NTS RW Racing GP mee vanuit Australië. Jesko Raffin pakte er drie met de dertiende plaats in de Moto2-race op Phillip Island, Bo Bendsneyder mocht er één meenemen na het behalen van de vijftiende plaats.

  lees meer »

 • 20 oktober 2019
  Bendsneyder en Raffin rijden degelijke race in Japan

  Een goede start gevolgd door een degelijke race in Motegi leverden Bo Bendsneyder en Jesko Raffin jammer genoeg net geen punten op. Bendsneyder eindigde als zestiende in Japan, terwijl Raffin genoegen moest nemen met de negentiende plaats. Beide rijders van NTS RW Racing GP moesten van ver komen.

  lees meer »

 • 6 oktober 2019
  Bendsneyder en Raffin vergaren waardevolle informatie

  Het resultaat was niet naar tevredenheid, maar de informatie die Bo Bendsneyder en Jesko Raffin vergaarden tijdens de Moto2-race van de GP van Thailand is zeer waardevol. Beide coureurs van NTS RW Racing GP liepen tegen ongeveer dezelfde dingen aan en daar kunnen framebouwer NTS en het team wat mee.

  lees meer »

 • 22 september 2019
  Geen punten in lastige GP Aragon

  Het had iets meer mee moeten zitten met Bo Bendsneyder en Simone Corsi om in de Grand Prix van Aragon punten te pakken. Bendsneyder had in het begin van de Moto2-race weinig grip en finishte als 18de, terwijl Corsi aan het einde van de wedstrijd te kampen had met trillingen en als 21ste over de streep kwam.

   

  lees meer »

 • 15 september 2019
  Bendsneyder en Corsi net buiten de punten in Misano

  Bo Bendsneyder en Simone Corsi hadden de punten in zicht in de Moto2-race van de Grand Prix van San Marino & Riviera di Rimini, maar het lukte net niet om ze ook de grijpen. Bendsneyder was er aan de finish op het Misano World Circuit Marco Simoncelli nog het dichtste bij op de zeventiende plaats. Corsi viel in de slotfase terug van de zestiende naar de negentiende plaats.

  lees meer »

 • 25 augustus 2019
  Goede start Bendsneyder niet beloond met punten

  Bo Bendsneyder en Steven Odendaal werkten zich in het zweet op het circuit van Silverstone, maar dat werd niet beloond met punten. De rijders van NTS RW Racing GP eindigden de Moto2-race van de Britse Grand Prix als respectievelijk 21ste en 25ste. Met dat resultaat waren ze allerminst tevreden.

  lees meer »

 • 10 augustus 2019
  Bendsneyder maakt belofte waar en pakt punt in Oostenrijk

  Niet crashen en bij de les blijven waren de voornaamste opdrachten voor Bo Bendsneyder en Steven Odendaal bij de start van de Moto2-race in Oostenrijk. Immers: om punten te kunnen pakken, is de finish halen een eerste vereiste. Beide coureurs van NTS RW Racing GP hielden zich aan die opdracht, waardoor Bo Bendsneyder een punt verdiende.

  lees meer »

 • 4 augustus 2019
  Bendsneyder kan goede startplaats in Brno niet verzilveren

  Het was een prachtige uitgangspositie voor Bo Bendsneyder: starten vanaf de achtste plaats op de grid voor de Moto2-race van de Tsjechische Grand Prix. De Nederlander kon die goede startplaats in Brno jammer genoeg niet verzilveren. Hij eindigde buiten de punten op de 17de plaats. Teamgenoot Steven Odendaal finishte als 22ste.

   

  lees meer »

 • 7 juli 2019
  Uitstekende race in Duitsland niet beloond met punten

  De GP van Duitsland was misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe voor Bo Bendsneyder. Helaas werd dat niet beloond met punten. De Nederlandse rijder van NTS RW Racing GP eindigde als zestiende op de Sachsenring. Zijn Zuid-Afrikaanse teamgenoot Steven Odendaal finishte als 23ste.

   

  lees meer »

 • 30 juni 2019
  TT eindigt in crash voor Bendsneyder

  NTS RW Racing GP had zich een andere thuiswedstrijd in Assen voorgesteld. Voor Bo Bendsneyder eindigde de Moto2-race vroegtijdig door een crash in de tweede ronde. Steven Odendaal bleef ondanks een moedige race net buiten de punten in de Dutch TT.

  lees meer »

 • 16 juni 2019
  Teleurstelling bij Bendsneyder en Odendaal

  Het resultaat van de Moto2-race in de Grand Prix van Catalunya was niet waarop NTS RW Racing GP had gehoopt. De 18de plaats voor Bo Bendsneyder en de 22ste plaats voor Steven Odendaal waren teleurstellend.

  lees meer »

 • 2 juni 2019
  Geen punten ondanks inhaalrace Bendsneyder in Mugello

  De start was goed, maar het moeten ontwijken van een crashende coureur in de eerste ronde van de Moto2-race van de GP van Italië wierp Bo Bendsneyder ver terug. Vanaf de 29ste positie knokte de Nederlander zich terug naar de 19de plaats. Steven Odendaal wist van de 28ste startpositie op de grid naar de 22ste plaats op te rukken in een bijzonder moeilijke wedstrijd voor de Zuid-Afrikaan.

  “Het was zeker niet de race die we voor ogen hadden”, zei NTS RW Racing GP-teammanager Jarno Janssen meteen na afloop. “Met deze resultaten kunnen we niet tevreden zijn, ondanks een aantal verzachtende omstandigheden.”

  lees meer »

 • 20 mei 2019
  Succesvolle Fandag met Bendsneyder en Odendaal

  Achterop bij Bo Bendsneyder of Steven Odendaal, een kijkje in de keuken nemen, de motoren van dichtbij bekijken, crew chief Hans Spaan het hemd van het lijf vragen, foto’s maken en handtekeningen scoren. Enkele honderden belangstellenden hadden deze dinsdag een prima dag op het TT Circuit in Assen, waar NTS RW Racing GP de deuren openstelde voor fans en relaties.

   

  lees meer »

 • 18 mei 2019
  Dubbele DNF in Frankrijk voor NTS RW Racing GP

  De Moto2-race van de Grand Prix van Frankrijk was er eentje om snel te vergeten voor NTS RW Racing GP. Beide rijders moesten een DNF (Did Not Finish) achter hun naam noteren. Bo Bendsneyder zocht met een tot op de draad versleten achterband de pits op. Een ronde later kwam Steven Odendaal hard ten val. Aan de crash hield de Zuid-Afrikaan een ontwrichte knie over.

   

  lees meer »

 • 5 mei 2019
  Een zestiende plaats voor Bendsneyder in Jerez

  Bo Bendsneyder en Steven Odendaal zaten dichtbij de punten in de Grand Prix van Spanje, maar de rijders van NTS RW Racing GP konden er net niet bij. Met respectievelijk de zestiende en achttiende plaats waren ze zelf uiteraard niet blij, maar gezien het verloop van de tot vijftien rondes ingekorte race, mogen ze wel tevreden zijn.

  lees meer »

 • 14 april 2019
  Een dertiende plaats in Amerika

  Vechten tot de laatste meter leverde Bo Bendsneyder op het Circuit of the Americas drie punten op. NTS RW Racing GP-teamgenoot Jesko Raffin finishte als zestiende en greep zodoende net naast de punten.

  lees meer »

 • 31 maart 2019
  Punten voor Bendsneyder in Argentinië

  NTS RW Racing GP verlaat Argentinië met drie punten op zak: twee voor Bo Bendsneyder die veertiende werd in de Moto2-race, één voor Jesko Raffin die als vijftiende over de streep kwam. De punten kwamen niet als vanzelf aangewaaid. Beide rijders moesten tot het gaatje op het veeleisende circuit van Termas de Rio Hondo, waar het veel benauwder was dan de eerste twee dagen van de Argentijnse GP.

  lees meer »

 • 10 maart 2019
  Bendsneyder grijpt net naast de punten in Qatar

  Bo Bendsneyder miste de punten op 0,051 terwijl zijn interim-teamgenoot Jesko Raffin twee punten kon ophalen in de openingsrace van het seizoen. Al in de eerste bocht van de VisitQatar Grand Prix moest Bendsneyder alles uit de kast halen om drie crashende motoren pal voor zijn neus te ontwijken.

  lees meer »

 • 7 september 2018
  Bendsneyder en NTS RW Racing GP tekenen tweejarig contract

  Bo Bendsneyder en NTS Racing GP hebben vrijdagmiddag in Misano een tweejarige overeenkomst getekend. Het enige Nederlandse Grand Prix en de enige Nederlandse Grand Prix coureur zullen hiermee in 2019 en 2020 samen actief zijn in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap.

  lees meer »

 • 12 augustus 2018
  Tough Austrian Grand Prix for Tech3 Racing pair

  Starting from the ninth row of the grid, Bo Bendsneyder was fighting hard in today’s Austrian GP in Spielberg. The Dutch rookie lost some positions at the start of the race and found himself in 31st after the first lap but bounced back step by step and made up one position by another. At the end of 25 intense and hot laps, Bendsneyder finally saw the chequered flag in 22nd.

  lees meer »

 • 5 augustus 2018
  Unlucky end for Tech3 Racing duo following hard work during Czech GP

  Bo Bendsneyder showed a solid weekend at the Automotodrom Brno, improving his lap time and his feeling abroad the Mistral 610 with each session and eventually showing a great pace in this mornings’ Warm Up, which he finished just half a second behind the top

  lees meer »

 • 15 juli 2018
  Bendsneyder reaches top 20

  The Tech3 Racing Team showed some great determination in today’s 28 laps race at the unique Sachsenring circuit in Germany. Thereby, Remy Gardner did an excellent job. Starting from 20thon the grid the fast Australian made steady progress during the race to eventually see the chequered flag in 11thposition. Meanwhile Bo Bendsneyder had a tough fight with inexplicable pain in his left leg from lap 10 onwards. Anyway, the Dutch Moto2 rookie grit his teeth to finish the last race before the summer break in 20th.

  lees meer »

 • 1 juli 2018
  Hard fought Dutch Grand Prix for Bendsneyder and Gardner

  Tech3 Racing rider Bo Bendsneyder showed his home fans his best ever Moto2 race today. The local hero did an incredible strong second half of the Dutch Grand Prix, making up one position by another while moving from P24 on the grid to P14, which would have meant his first ever intermediate class points. Although, the Moto2 rookie had to accept a 1.4 seconds penalty after swinging off the track at the beginning of the race.

  lees meer »

 • 17 juni 2018
  Bendsneyder unlucky in Catalunya

  Bo Bendsneyder initiated the day with a strong Warm Up session, where he went 15th fastest. Later on, he came off the line well, made up some ground, but was unfortunately hit by two competitors, which ended his race already on the first lap.

  lees meer »

 • 3 juni 2018
  Unfortunate end for determined Bendsneyder in Mugello

  Following a great Warm Up session this morning, where Bo Bendsneyder did his best lap time of 1’52.974 minutes on used tyres, the Dutch Moto2 rookie felt well prepared for the race at midday. Unfortunately, Bendsneyder was forced to return to the pit box after the first lap, but will have a full day of testing in Mugello tomorrow.

  lees meer »

 • 20 mei 2018
  Tech3 Racing experiences eventful Moto2 home Grand Prix

  For the French team’s home round in Le Mans, Bo Bendsneyder arrived on the grid with some extra motivation to do well. Starting from the seventh row, the Moto2 rookie made up positions step by step and did some good lap times towards the second half of the race to eventually miss out on his first point narrowly, finishing in 16th place. 

  lees meer »

 • 6 mei 2018
  Hard fought race for Bendsneyder

  Bo Bendsneyder showed a determined fight today in the South of Spain. Starting the heated competition in 23rdposition, the Dutch Moto2 rookie stepped up the game mainly in the second part of the race and made up a lot of positions. The Tech3 Racing Team rider eventually ended up in 16th place to miss out on his first point by just 0.256 seconds.

  lees meer »

 • 29 april 2018
  Hard fought Texan battle for Gardner and Bendsneyder

  The Tech3 Racing Team duo performed in a brave manner at the Circuit of the Americas today. Remy Gardner and Bo Bendsneyder previously have never had a taste of the ultra-demanding track and therefore had to work hard during the weekend in order to get to know the best lines and find a decent setup for their Mistral 610 machines.

  Following some strong opening laps, Gardner ultimately showed a brave fight during the 18 laps competition to see the chequered flag in 17th. Meanwhile, Bendsneyder slashed his way from 23rd to eventually arrive inside the top 20. Both, Gardner and Bendsneyder look forward to commence the European season in less than two weeks’ time in Jerez de la Frontera, Spain.

  lees meer »

 • 14 april 2018
  Bendsneyder gains experience in Argentina

  Bo Bendsneyder encountered a tricky second Moto2 experience. On the drying asphalt of the Termas de Río Hondo Circuit the intermediate class rookie found himself in 31st by the end of lap one, but was able to gradually gain some positions aboard his Mistral 610 to finally finish in 28th

  lees meer »

 • 17 maart 2018
  Bendsneyder fights hard in first ever Moto2 race!

  lees meer »

 • 8 maart 2018
  Bendsneyder and Gardner conclude pre-season with high confidence

  lees meer »

 • 21 november 2017
  Tech3 duo confidently wrap up Valencia test with positive conclusions

  Tech3 duo confidently wrap up Valencia test with positive conclusions

  lees meer »

 • 12 november 2017
  Bendsneyder and Antonelli take points on farewell to 2017 season

  Bendsneyder and Antonelli take points on farewell to 2017 season Red Bull KTM Ajo riders close the season with 12th and 14th place, respectively, as they end both the 2017 campaign and their time with the team. 

  lees meer »

 • 29 oktober 2017
  Bendsneyder places inside Top 10 at sweltering Sepang

  Red Bull KTM Ajo rider takes tenth position at the penultimate round of 2017. Niccolo Antonelli suffers a crash when in seventh

  lees meer »

 • 22 oktober 2017
  Bo Bendsneyder finishes 16th in shortened Australian GP

  Dutchman just misses out on points in race cut short due to rain. Niccolo Antonelli crashes out after a great start.

  lees meer »

 • 15 oktober 2017
  Podium for Niccolo Antonelli in the rain in Japan

  Red Bull KTM Ajo rider gets first podium of the season thanks to a hard-fought second position. Bo Bendsneyder is ninth amidst heavy rain.

  lees meer »

 • 23 september 2017
  Bendsneyder and Antonelli miss out on just reward in Aragon

  Red Bull KTM Ajo Moto3 riders finish 17th and 18th, respectively, at MotorLand Aragon after fighting for points until the last lap.

  lees meer »

 • 19 september 2017
  Bo Bendsneyder FANDAG bij Arie Molenaar Motors op 30 september a.s.

  Altijd al eens willen racen tegen je eigen held, of met hem op de foto gewild? Het kan op 30 september bij Arie Molenaar Motors

  Want op 30 september organiseert Arie Molenaar Motors een Bo Bendsneyder Fan dag.

  lees meer »

 • 10 september 2017
  Impressive 6th place for Bendsneyder after crash at Misano

  Impressive 6th place for Bendsneyder after crash at Misano Dutch rider finishes crash-filled wet San Marino GP, in which he had to fight back after a fall. Niccolo Antonelli is unable to complete the race.   

  lees meer »

 • 27 augustus 2017
  Bo Bendsneyder in 2018 met Tech3 Racing in Moto2 klasse

  Officieel: Bo Bendsneyder in 2018 met Tech3 Racing in Moto2 klasse

  lees meer »

 • 27 augustus 2017
  Difficult British GP for Red Bull KTM Ajo Moto3 riders

  Difficult British GP for Red Bull KTM Ajo Moto3 riders Niccolo Antonelli completes race at Silverstone in sixteenth position, whilst Bo Bendsneyder is hit by another rider on the penultimate lap.   

  lees meer »

 • 13 augustus 2017
  Bad luck for Bendsneyder in Austria

  Red Bull KTM Ajo Moto3 riders suffer crashes at Red Bull Ring, after great work throughout the weekend.

  lees meer »

 • 6 augustus 2017
  Bendsneyder takes strong fourth place at Brno

  Bendsneyder takes strong fourth place at Brno, Red Bull KTM Ajo rider claims best finish of the season so far, in very difficult conditions.The Czech Grand Prix was one of the most difficult of the year so far in terms of weather conditions. 

  lees meer »

 • Be eyder batt
  Bendsneyder battles to Top 10 finish at Sachsenring

  Bendsneyder battles to Top 10 finish at Sachsenring

  Dutch rider finishes 8th at the German Grand Prix, his best result this season. Danny Kent suffers a crash with 12 laps remaining.

  lees meer »

 • 25 juni 2017
  Bendsneyder ends Dutch GP empty handed after unfortunate crash

  Bendsneyder ends Dutch GP empty handed after unfortunate crash.Dutchman suffers a crash a few metres from the finish line, when fighting in the leading group. Niccolo Antonelli is unable to race due to severe pain in his right shoulder, after his crashes in FP3 and the Barcelona test.

  lees meer »

 • 24 juni 2017
  Bendsneyder to make first front row start in front of home fans

  Bendsneyder to make first front row start in front of home fans

  Dutchman finishes second in qualifying for the Dutch GP, after leading for much of the session. Niccolo Antonelli, who had a difficult day, will take off from 25th.

  lees meer »

 • 11 juni 2017
  Antonelli and Bendsneyder take points in Barcelona.

  Antonelli and Bendsneyder take points in Barcelona.


  Red Bull KTM Ajo team riders finish Catalan Grand Prix in 11th and 15th position, respectively.

  lees meer »

 • 4 juni 2017
  Twelfth place for Bendsneyder in battle of Mugello

  Twelfth place for Bendsneyder in battle of Mugello


  Red Bull KTM Ajo rider adds four more points to his tally in wild race, with up to 21 riders fighting for the win. Niccolo Antonelli places sixteenth.

  lees meer »

 • 21 mei 2017
  Bendsneyder and Kent finish in Top 10 at Le Mans.

  Bendsneyder and Kent finish in Top 10 at Le Mans.


  Red Bull KTM Ajo riders place ninth and tenth, respectively, at French GP, as teammate Niccolo Antonelli crashes out.

   

  lees meer »

 • 7 mei 2017
  Bo Bendsneyder fights back for 5 points at Jerez.

  Bo Bendsneyder fights back for 5 points at Jerez.


  Dutch rider finishes 11th at the Red Bull Spanish Grand Prix, having started 24th on the grid. Niccolo Antonelli suffers a crash on Lap 1, remounting to place 22nd.

  lees meer »

 • Fo enth place
  Fourteenth place for Antonelli in Austin.

  Fourteenth place for Antonelli in Austin.


  Italian rider adds two points to his tally after finishing 14th in the Red Bull Grand Prix of The Americas. Bo Bendsneyder crashes out of the American round.

  lees meer »

 • Di ult Moto3
  Difficult Moto3 race for Red Bull KTM Ajo in Argentina.

  Difficult Moto3 race for Red Bull KTM Ajo in Argentina.


  Bo Bendsneyder completes second GP of the year in twenty-third position after a difficult start. Niccolo Antonelli suffers a crash on Lap 2.

  lees meer »

 • 26 maart 2017
  Niccolo Antonelli places seventh in Moto3 World Championship opener.

  Niccolo Antonelli places seventh in Moto3 World Championship opener.


  Red Bull KTM Ajo rider finishes in Top 10 at Qatar GP, after riding the entire race in the front group. Bo Bendsneyder places 26th after crash on Lap 4.

   

  lees meer »

 • 20 februari 2017
  Team Presentatie 2017

  02/20/2017 - Munderfing, Austria


  The Red Bull KTM Ajo team project for the coming Moto3 campaign was presented on Monday at the KTM headquarters in Munderfing (Austria), with rider Niccolo Antonelli and Bo Bendsneyder unveiling their new bikes for 2017. The pair will look to follow in the footsteps of Brad Binder and win the World Championship with the team this season. The spectacular presentation also saw the KTM structures for Moto2 and MotoGP introduced, with the Austrian manufacturer leading a triple-pronged assault in the World Championship.

   

  lees meer »

 • 1 december 2016
  Succesvol debuutjaar in Moto3 klasse

  Met een dertiende plaats tijdens de afsluitende race in Valencia, een veertiende eindklassering in het Wereldkampioenschap Moto3, twee podiumplaatsen en maar liefst 78 WK punten op zak kijkt motorcoureur Bo Bendsneyder terug op een zeer geslaagd debuutjaar bij het fabrieksteam van Red Bull KTM Ajo. 

  lees meer »

 • 7 november 2016
  Goede overzeese resultaten geven vertrouwen voor laatste race in Valencia

  De afgelopen weken vertoefde de 17-jarige motorcoureur Bo Bendsneyder in Australië en Azië voor 3 Grand Prix’s op voor hem onbekende circuits. Hij behaalde een 18e, 10e en 3e plaats en tankte flink vertrouwen voor de afsluitende wedstrijd in Valencia die komend weekend op de kalender staat. 

  lees meer »

 • 1 oktober 2016
  Crash zorgt voor goede leermomenten

  Zijn sterke reeks wedstrijden na de zomerstop kon Bo Bendsneyder tijdens de laatste 2 races in september niet voortzetten. In San Marino was de race al na 1 ronde voorbij en in Aragon pakte de jonge coureur met een vijftiende plaats het laatste WK punt. Beide wedstrijden hebben wel voor veel leermomenten gezorgd tijdens zijn rookie jaar in het WK Moto3 kampioenschap.

  lees meer »

 • 4 september 2016
  Bendsneyder op stoom na de zomerstop

  De Rotterdamse Moto3 coureur Bo Bendsneyder is de tweede helft van het raceseizoen ijzersterk begonnen en behaalde zijn beste resultaten van het hele seizoen in de afgelopen 3 races. Het hoogtepunt vormde de welverdiende podiumplaats met een prachtige 3e plek op het circuit van Silverstone in Engeland. 

  lees meer »

 • 26 juni 2016
  Beste resultaat tot nu toe op thuiscircuit

  Motorcoureur Bo Bendsneyder heeft op zondag 26 juni in Assen zijn beste resultaat tot nu toe behaald in het Moto3 wereldkampioenschap. De 17-jarige Rotterdammer finishte op een mooie negende plaats en had slechts een seconde achterstand op de winnaar Francesco Bagnaia.

  lees meer »

 • 25 mei 2016
  Stap voor stap dichterbij de punten

  In mei liet Bo Bendsneyder zien dat hij veel geleerd heeft van zijn eerdere wedstrijden in de Moto3 klasse van het Wereldkampioenschap. Met een zestiende plek in Le Mans en achttiende plek in Mugello komt de Rotterdammer langzaam maar zeker steeds dichterbij zijn doel voor dit jaar: punten pakken.

  lees meer »

 • 29 april 2016
  Veel geleerd op nieuwe circuits

  De 3 in april verreden wedstrijden in het wereldkampioenschap Moto3 waren zeer leerzaam voor de zeventienjarige Rotterdamse motorcoureur Bo Bendsneyder. Hoewel er dit keer geen WK punten zijn verzameld is zijn rugzak goed gevuld met waardevolle ervaring die hij meeneemt naar de rest van het seizoen. 

  lees meer »

 • 27 maart 2016
  Succesvol debuut in Wereldkampioenschap

  De zeventienjarige motorcoureur Bo Bendsneyder kan tevreden terugkijken op een geslaagd debuutweekend in de Moto3 klasse van het Wereldkampioenschap. De Rotterdammer presteerde het hele weekend al boven verwachting goed en eindigde netjes als veertiende. Als beloning mocht hij 2 WK punten mee naar huis nemen.

  lees meer »

 • 21 februari 2016
  Geslaagde eerste test in 2016

  De eerste test in 2016 zit er voor Bo Bendsneyder alweer op. De Rotterdammer die dit jaar uitkomt voor het KTM fabrieksteam van Aki Ajo kijkt tevreden terug naar 3 dagen rijden op de Moto3 in Spanje. 

  lees meer »

 • 16 januari 2016
  Bo Bendsneyder naar Moto3 bij Red Bull KTM Ajo

  De 16-jarige Bo Bendsneyder heeft een contract getekend bij Red Bull KTM Ajo. Daarmee maakt de jonge Rotterdammer een prachtige sprong in zijn racecarrière. 

  lees meer »

 • 3 november 2015
  Mooi afscheid in Jerez

  Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder heeft op het circuit van Jerez met een mooi resultaat afscheid genomen van zijn tweejarige race avontuur in het Moto3 Junior World Championship.

  lees meer »

 • 4 oktober 2015
  Moeilijk weekend in Navarra

  Met een dertiende plaats op het Circuito de Navarra heeft Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder het maximale uit zichzelf en zijn motor weten te halen.

  lees meer »

 • 27 september 2015
  Anders verlopen weekend in Aragón dan gehoopt

  Het laatste raceweekend van de Red Bull MotoGP Rookies Cup in Aragón is anders verlopen dan waar Bo Bendsneyder van te voren op gehoopt had. De Rotterdammer was op jacht naar twee overwinningen maar keerde terug naar huis met een “no finish” in de eerste race en een negende plaats in race twee.

  lees meer »

 • 12 september 2015
  Kampioen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup

  Met nog twee races te gaan schreef de zestienjarige Bo Bendsneyder vandaag geschiedenis door in Misano als eerste Nederlander de titel te pakken in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. 

  lees meer »

 • 6 september 2015
  Bekeken 6e plaats in Albacete

  In de vijfde ronde van het Moto 3 Junior World Championship heeft Bo Bendsneyder een keurige zesde plaats behaald. De Rotterdammer reed zijn race bekeken uit en was daar zeer tevreden over.

  lees meer »

 • 30 augustus 2015
  Goud en brons op Silverstone

  Met twee podiumplekken en een comfortabele voorsprong in het kampioenschap van de Red Bull MotoGP Rookies Cup keert de Rotterdamse Bo Bendsneyder tevreden terug naar huis.

  lees meer »

 • 16 augustus 2015
  Bendsneyder doet in Brno goede zaken voor het kampioenschap

  Afgelopen weekend in Brno deed Bo Bendsneyder goede zaken voor de titel in het prestigieuze Red Bull MotoGP Rookies Cup kampioenschap. Startend vanaf P2 reed de 16-jarige Rotterdammer in twee races naar het zilver en het goud en verstevigde mede door een val van zijn directe concurrent zijn leidende positie in het klassement.

  lees meer »

 • 12 juli 2015
  Winst en verlies lagen dicht bij elkaar op de Sachsenring

  Van een euforische gevoel van de winst en de “vijf-op-een-rij” in de eerste wedstrijd naar een anticlimax in de tweede wedstrijd van de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

  lees meer »

 • 5 juli 2015
  “Dit resultaat was echt het maximaal haalbare”

  De twee races op Motorland Aragón bezorgden Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder vandaag een twaalfde en achtste plaats in het CEV Repsol Moto3 Junior World Championship.

  lees meer »

 • 27 juni 2015
  Opnieuw hoogste podium op de TT in Assen

  Met een solide en zelfverzekerd gereden race pakte Bo Bendsneyder “de dubbel” tijdens de TT in Assen. Voor een uitzinnig publiek dat massaal op de tribunes was blijven zitten won Bo ook zijn tweede race en daarmee gaat de Rotterdammer met vier uit vier comfortabel aan de leiding in de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

  lees meer »

 • 25 juni 2015
  Opnieuw poleposition in Assen

  Bo Bendsneyder behaalde tijdens de kwalificatie van de 85e Dutch TT de snelste tijd en staat daarmee morgen en overmorgen op poleposition. De Red Bull MotoGP Rookies coureur was de hele dag de snelste en mag daarmee volkomen terecht starten vanaf P1. Hij evenaarde eveneens zijn prestatie van vorig jaar, toen had de Rotterdammer ook al de beste uitgangspositie.   

  lees meer »

 • 21 juni 2015
  Keihard werken in Barcelona

  Het was flink aanpoten voor Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder op het “Circuit de Barcelona-Catalunya” dit weekend. Tijdens de kwalificatie behaalde de Rotterdammer een achtste plek. Op zondag stonden er 2 races op het programma waar Bendsneyder een zesde en zevende positie uit wist te slepen. 

  lees meer »

 • 10 juni 2015
  Bendsneyder kijkt uit naar de TT

  De TT van Assen kan voor Bo Bendsneyder niet snel genoeg komen. De jonge Rotterdammer stond vorig jaar tijdens dit evenement al twee keer op het podium. Dit jaar wil hij deze prestatie als klassementsleider in de Red Bull MotoGP Rookies Cup minimaal evenaren.

  lees meer »

 • 16 mei 2015
  Prachtige derde plaats in Le Mans

  Na een sterk opgebouwde en bloedstollend spannende race staat Bo Bendsneyder voor het eerst op het podium in het Moto3 Junior World Championship van het FIM CEV Repsol. De 16-jarige Dutch Racing Team coureur pakte met veel zelfvertrouwen de derde plaats nadat de race door een zware crash werd teruggebracht naar 12 ronden.

  lees meer »

 • 15 mei 2015
  Oranje Tribune tijdens de TT!

  Speciale aanbieding voor alle oranje fans: de Oranje Tribune tijdens de TT! 

  lees meer »

 • 3 mei 2015
  Droomstart van tweede Red Bull Rookies seizoen

  Een mooiere start van zijn tweede seizoen in het prestigieuze Red Bull MotoGP Rookies Cup seizoen had Bo Bendsneyder zich niet kunnen wensen. Met de start vanaf pole én twee overwinningen op zak keert de zestienjarige Rotterdammer voldaan terug uit Jerez.

  lees meer »

 • 26 april 2015
  Bendsneyder geeft visitekaartje af

  Met een vierde plaats in de eerste ronde van het FIM CEV Repsol Moto3 Junior World Championship laat de 16-jarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam zien dat er serieus rekening met hem gehouden moet worden het komend seizoen.

  lees meer »

 • 22 april 2015
  Bendsneyder is klaar voor het nieuwe seizoen

  Aankomend weekend start het nieuwe raceseizoen voor de 16-jarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam. Hij gaat van start in het Moto3 Junior World Championship (voorheen Spaans Open Kampioenschap).

  lees meer »

 • 18 maart 2015
  Eerste trainingsmeters van Bo Bendsneyder voelden meteen goed

  “Het was lekker om terug te zijn in Spanje en weer op de Honda te rijden’’ vertelt de 16-jarige Bo Bendsneyder na zijn eerste testdagen met Dutch Racing Team. De Rotterdamse motorcoureur heeft zijn eerste meters van het nieuwe seizoen gereden op het circuit van Almeria in Zuid Spanje.

  lees meer »

 • 19 januari 2015
  Steun van “Vrienden van Bo” ook in 2015 van belang

  Met een succesvol jaar achter de rug kijkt Bo Bendsneyder alweer reikhalzend uit naar het raceseizoen 2015. Momenteel traint hij volop om in perfecte conditie te zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

  lees meer »

 • 16 november 2014
  Goed weekend ondanks mindere resultaten

  Hoewel de resultaten van de laatste twee races van het seizoen niet bijzonder zijn kijkt Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder toch met een positief gevoel terug op het weekend in Valencia.

  lees meer »

 • 2 november 2014
  Sterk optreden in Portimão

  Met een ijzersterk gereden race op Autódrome Internacional do Algarve in Portugal pakt Bo Bendsneyder een meer dan verdiende zesde plaats in het CEV Repsol kampioenschap. De vijftienjarige Dutch Racing Team coureur liet een sterk staaltje racen en doorzettingsvermogen zien.

  lees meer »

 • 28 september 2014
  Goede afsluiting van het eerste Rookies seizoen

  Met de races in Aragon achter de rug zit het debuutseizoen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup erop voor de vijftienjarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam. Hij sloot dit weekend af met een vijfde en zevende plek en neemt in het eindklassement de negende plaats in.

  lees meer »

 • 21 september 2014
  Klinkende overwinning in Assen

  Met ruime voorsprong op zijn concurrenten pakt Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder de  overwinning op het TT Circuit van Assen in de Moto3 klasse van het British Superbike Kampioenschap.

  lees meer »

 • 15 september 2014
  Bendsneyder haalt het maximale uit het weekend in Misano

  Met een dubbel gevoel en acht punten op zak keert de vijftienjarige Bo Bendsneyder terug uit Misano.

  lees meer »

 • 8 september 2014
  Teleurstellend resultaat in Navarra

  Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder kende een zwaar weekend op Circuito de Navarra tijdens het Spaans Open Kampioenschap.

  lees meer »

 • 31 augustus 2014
  Podiumplaats als beloning voor hard werken

  Met een prachtige derde plaats in de tweede race sluit Bo Bendsneyder een zwaarbevochten weekend op Silverstone passend af. Zijn harde werken werd beloond met een podiumplaats en zorgde ervoor dat hij in het klassement weer een plaats stijgt.

  lees meer »

 • 17 augustus 2014
  In het zicht van de haven gestrand

  Na een sterk gereden tweede race op een droog circuit in Brno staat Bo Bendsneyder toch met lege handen. Met nog slechts één ronde te gaan en rijdend in de kopgroep belandt hij in de bocht na start-finish in de grindbak.

  lees meer »

 • 16 augustus 2014
  Teleurstellend resultaat eerste wedstrijd in Brno

  Gebrek aan vertrouwen op een droge baan met regenbanden resulteerde in een teleurstellende dertiende plaats voor Bo Bendsneyder tijdens de achtste ronde van de Red Bull MotoGP Rookies Cup in Brno.

  lees meer »

 • 6 juli 2014
  Vroegtijdig einde van de wedstrijd in Albacete

  Wedstrijd is na 2 ronden al voorbij door armbreuk.

  lees meer »

 • 28 juni 2014
  Winst in de tweede race tijdens de TT

  Na een zinderende race wint Bo Bendsneyder de tweede race van de Red Bull MotoGP Rookies Cup tijdens de TT in Assen.

  lees meer »

 • 27 juni 2014
  Op een haar na het podium in Assen gemist

  In zijn eerste TT wedstrijd in Assen grijpt de Rotterdammer Bo Bendsneyder net naast het podium. De vierde plaats is wel zijn beste resultaat tot nu toe in de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

  lees meer »

 • 26 juni 2014
  Pole position in Assen

  Bo Bendsneyder pakt de pole position op zijn thuiscircuit in Assen na een pittige kwalificatie.

  lees meer »

 • 23 juni 2014
  Twee zwaarbevochten wedstrijden

  Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder verzamelt dit weekend op het Circuit de Barcelona-Catalunya in totaal 7 punten voor het CEV Repsol kampioenschap. De beide races waren zwaar bevochten. “Ik ben wel tevreden over dit weekend, de races zijn zeker niet verkeerd gegaan maar er had wel meer ingezeten.”

  lees meer »

 • 9 juni 2014
  Er had meer ingezeten

  Met veel strijd en wilskracht weet de 15-jarige Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder als elfde over de finish te komen tijdens het CEV Repsol op Motorland Aragón. Even heeft de jonge Rotterdammer zelfs mee kunnen vechten met de groep achtervolgers die streden om de derde plaats.

  lees meer »

 • 2 juni 2014
  Wel punten, niet tevreden

  Bo Bendsneyder pakt slechts vier punten in Mugello waar de Red Bull Rookies coureur alles behalve tevreden mee is. 

  lees meer »

 • 19 mei 2014
  Helaas geen finish in Le Mans

  Een valpartij maakte jammer genoeg een vroegtijdig einde aan de wedstrijd van Bo Bendsneyder op Le Mans. De Dutch Racing Team coureur kwam afgelopen zaterdag al in de tweede ronde in de gridbak terecht.

  lees meer »

 • 5 mei 2014
  Stoeien met de start

  Na een zwaar bevochten eerste Red Bull Rookies weekend neemt Bo Bendsneyder 18 punten mee terug naar Rotterdam. Een prachtig resultaat waar hij zeer tevreden mee is.

  lees meer »

 • 20 april 2014
  Eerste kennismaking met Red Bull MotoGP Rookies Cup

  Ondanks een flinke griep heeft Bo Bendsneyder afgelopen weekend een redelijk goed gevoel overgehouden aan zijn eerste kennismaking met de Red Bull MotoGP Rookies Cup. 

  lees meer »

 • 7 april 2014
  9e plaats in eerste wedstrijd Spaans Open

  Met een negende plaats in het klassement en 11 punten op zak is Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder meer dan tevreden over zijn prestaties tijdens de eerste wedstrijd van het Spaans Open Kampioenschap.

  lees meer »

 • 3 april 2014
  “Het is belangrijk om in Jerez te testen”

  De baan verkennen en meters maken. Dat was het doel voor de tweede training van Bo in voorbereiding op de eerste wedstrijd van het Spaans Open Kampioenschap.

  lees meer »

 • 22 maart 2014
  Tevreden over testweek in Spanje

  Onder wisselende Spaanse weersomstandigheden werkte Bo Bendsneyder afgelopen week met Dutch Racing Team zijn eerste meters op de voor hem nieuwe Honda FTR af.

  lees meer »

 • 24 februari 2014
  Succesvolle deelname aan de Motorbeurs

  Bo heeft veel nieuwe Vrienden mogen verwelkomen op de Motorbeurs in Utrecht.

  lees meer »

 • 15 februari 2014
  Bo zoekt kleine sponsors

  Bo Bendsneyder zet Nederland weer op de internationale racekaart! Met de Vrienden van Bo hoopt hij zijn budget voor komend seizoen compleet te maken.

  lees meer »

 • 15 februari 2014
  Bo Bendsneyder ontvangt Ben Majoor trofee

  Op 12 januari 2014 heeft Bo Bendsneyder tijdens het KNMV motorsportgala de Ben Majoor trofee in ontvangst genomen.

  lees meer »

 • 15 februari 2014
  Bo Bendsneyder volgt Bryan Schouten op bij Dutch Racing Team

  Op 24 januari 2014 werd Bo Bendsneyder bij het Dutch Racing Team officieel gepresenteerd als opvolger van Bryan Schouten.

  lees meer »

 • 15 februari 2014
  Bo Bendsneyder gaat voor top 5!

  Met het seizoen 2013 nog maar net achter de rug kijkt Bo Bendsneyder al reikhalzend uit naar zijn nieuwe uitdaging voor 2014: racen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. 

  lees meer »

 • 11 februari 2014
  Bo start in de RedBull Rookies cup

  Phasellus luctus sapien convallis, feugiat metus sit amet, fringilla erat. Integer vestibulum consectetur urna, id luctus risus convallis vel. 

  lees meer »

 • 10 februari 2014
  Eerste training RedBull Rookies

  Phasellus dui purus, mollis vel arcu commodo, consequat pulvinar felis. Sed gravida sapien vel risus pulvinar, eget convallis turpis adipiscing. 

  lees meer »

 • 9 februari 2014
  Een goede start in 2014

  Integer vestibulum consectetur urna, id luctus risus convallis vel. Phasellus dui purus, mollis vel arcu commodo, consequat pulvinar felis. 

  lees meer »

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op