« Alle nieuwsberichtenRed Bull MotoGP Rookies Cup
10 juni 2015

Bendsneyder kijkt uit naar de TT

De TT van Assen kan voor Bo Bendsneyder niet snel genoeg komen. De jonge Rotterdammer stond vorig jaar tijdens dit evenement al twee keer op het podium. Dit jaar wil hij deze prestatie als klassementsleider in de Red Bull MotoGP Rookies Cup minimaal evenaren. “Ik ga dit jaar ook weer voor twee keer een podium tijdens de TT. Het is fantastisch om hier nog een keer te mogen racen voor eigen publiek en ik kijk er heel erg naar uit. Ik ben volop aan het trainen en voel me heel fit.”

Bendsneyder hoopt met een goed resultaat in Assen zijn koppositie in het klassement verder te versterken. “Het seizoen is nog lang en Assen is pas het tweede weekend in de Rookies Cup. Maar het zou mooi zijn als ik met een mooie voorsprong de rest van het seizoen tegemoet ga. Daarnaast rij ik ook in het CEV Moto3 Junior World Championship en heb ik op 21 juni eerst nog een wedstrijd in Spanje te rijden.”

Rookies Tribune

Speciaal voor de drie Nederlandse Rookies is er tijdens de TT een aparte Red Bull Rookies Support Tribune op de Stekkenwal gereserveerd. Een kaartje kost € 70 per persoon en daarvan gaat € 10 rechtstreeks naar de Rookies toe als sponsoring. Iedereen die een kaartje koopt krijgt een mooi merchandise item en maakt kans op een paddock tour en Meet & Greet met Bo Bendsneyder, Robert Schotman en Walid Soppe, de drie Nederlandse Rookie-rijders. Kaarten kunnen hier besteld worden.

Bo Bendsneyder kijkt uit naar de TT

 

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op