« Alle nieuwsberichtenAlgemeen
15 februari 2014

Bo zoekt kleine sponsors

Bo Bendsneyder zet Nederland weer op de internationale racekaart! Wil jij dat hij komend seizoen in optimale omstandigheden kan racen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup en het Spaans Open Kampioenschap? En dat hij snel doorgroeit naar het hoogste podium in de motorsport? Word dan nu Vriend van Bo en help hem om zijn carrière een flinke boost te geven.

"Ik ben Bo Bendsneyder, ik woon in Rotterdam en heb één grote droom: kampioen worden in de MotoGP. Komend jaar ben ik een stap dichterbij die droom: dan rij ik in de Red Bull MotoGP Rookies Cup en het Spaans Open Kampioenschap. Hier is veel geld voor nodig zoals o.a. reiskosten, verzekering, kleding en trainingsfaciliteiten. Een deel hiervan wordt door sponsors vergoed, maar dat is helaas niet genoeg. Jouw hulp kan ik heel goed gebruiken!

Wil jjj mij helpen komend seizoen? Met jouw financiële bijdrage kan ik mezelf blijven ontwikkelen en komt mijn ultieme droom steeds dichterbij! Van elk bedrag dat je doneert gaat 5% naar Stichting Happysmile."

Word Vriend van Bo

Bo is op zoek naar kleine sponsors en dus naar jou! Kun jij wat geld missen en wil je Bo steunen in zijn Red Bull Rookies avontuur en het Spaans Open? Vul dan het Vriendenformulier in op deze website. Je ontvangt van ons een factuur voor het door jouw gewenste bedrag. Minimale donatie is € 50.

Wat krijg je als Vriend?

Vrienden van Bo ontvangen automatisch de nieuwsbrief en dingen regelmatig mee naar mooie prijzen die verloot worden onder alle Vrienden zoals bijvoorbeeld een VIP arrangement tijdens de TT Assen.

Happy Smile

Bo draagt de Stichting Happysmile een warm hart toe en daarom staat hij graag 5% van alle donaties af aan dit bijzondere initiatief. De Stichting Happysmile heeft als doel om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag/weekend te laten beleven als VIP-gast op circuits in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België.

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op