« Alle nieuwsberichtenRed Bull MotoGP Rookies Cup
15 mei 2015

Oranje Tribune tijdens de TT!

Speciale aanbieding voor alle oranje fans: de Oranje Tribune tijdens de TT!

Dit jaar rijden er maar liefst 3 Nederlandse coureurs in de Red Bull MotoGP Rookies Cup: naast Bo Bendsneyder rijden ook Robert Schotman en Walid Soppe mee in deze prestigieuze talentenklasse! Reden te meer om de vorig jaar door SportTravel in het leven geroepen Oranje Tribune tijdens de TT in Assen een vervolg te geven.

Draag jij de Nederlandse coureurs een warm hart toe? En wil hen tijdens de TT vanaf de Oranje Tribune aanmoedigen? Koop dan via deze speciale link nú jouw Oranje Tribune kaarten. Je krijgt dan niet alleen mooie plaatsen op de Stekkenwal tribune naast de alom bekende Rossifan tribune, ook zijn er voor de Oranje fans speciale merchandise items én maak je kans op een paddock tour inclusief meet & greet met de Rookies!

De kaarten kosten € 70 per stuk. Van alle verkochte Oranje Tribune tickets gaat € 10 naar de Rookies coureurs als sponsoring. Dus met jouw ticket ondersteun je de Rookies ook nog eens op financieel vlak. Genoeg redenen dus om je TT toegangskaarten dit jaar te kopen voor de Oranje Tribune en wie weet ontmoet je hen op de paddock!

Koop nu hier je tickets!


Oranje Tribune 

Nederlandse Red Bull MotoGP Rookies

 

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op