« Alle nieuwsberichtenAlgemeen
19 januari 2015

Steun van “Vrienden van Bo” ook in 2015 van belang

Met een succesvol jaar achter de rug kijkt Bo Bendsneyder alweer reikhalzend uit naar het raceseizoen 2015. Momenteel traint hij volop om in perfecte conditie te zijn voor de start van het nieuwe seizoen.

2015 wordt een belangrijk jaar voor Bendsneyder. Hij hoopt met een goede klassering in de Red Bull MotoGP Rookies Cup en het Moto3 Junior World Championship (voorheen CEV Repsol – Spaans Open) zich in de kijker te rijden voor een zitje in de Moto3 Klasse van de Grand Prix’s in 2016.

Afgelopen jaar hebben de “Vrienden van Bo” hem financieel ondersteund op weg naar zijn sportieve droom. En dat vele kleine beetjes samen helpen is wel gebleken. De vele Vrienden hebben samen een mooi deel van zijn benodigde budget bij elkaar gekregen. Ook voor dit jaar is er weer veel geld nodig om hem te laten racen en trainen om zo weer een stap hoger te kunnen gaan.

Bo hoopt dat de Nederlandse motorsportliefhebbers hem ook komend jaar weer een financieel steuntje in de rug willen geven door een mooie donatie. Onder alle Vrienden worden komend jaar weer een aantal mooie items verloot als dank voor de steun, waaronder een VIP arrangement tijdens de TT in Assen. De Vrienden ontvangen daarnaast automatisch de nieuwsbrief met alle nieuwtjes en updates over Bo en zijn prestaties.

Een donatie doen is simpel: vul op de website het Vriendenformulier in. De donateur ontvangt een factuur voor het te betalen bedrag.

 

Bo Bendsneyder

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op