moto3 junior world championship

 • 3 november 2015
  Mooi afscheid in Jerez

  Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder heeft op het circuit van Jerez met een mooi resultaat afscheid genomen van zijn tweejarige race avontuur in het Moto3 Junior World Championship.

  lees meer »

 • 4 oktober 2015
  Moeilijk weekend in Navarra

  Met een dertiende plaats op het Circuito de Navarra heeft Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder het maximale uit zichzelf en zijn motor weten te halen.

  lees meer »

 • 6 september 2015
  Bekeken 6e plaats in Albacete

  In de vijfde ronde van het Moto 3 Junior World Championship heeft Bo Bendsneyder een keurige zesde plaats behaald. De Rotterdammer reed zijn race bekeken uit en was daar zeer tevreden over.

  lees meer »

 • 5 juli 2015
  “Dit resultaat was echt het maximaal haalbare”

  De twee races op Motorland Aragón bezorgden Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder vandaag een twaalfde en achtste plaats in het CEV Repsol Moto3 Junior World Championship.

  lees meer »

 • 21 juni 2015
  Keihard werken in Barcelona

  Het was flink aanpoten voor Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder op het “Circuit de Barcelona-Catalunya” dit weekend. Tijdens de kwalificatie behaalde de Rotterdammer een achtste plek. Op zondag stonden er 2 races op het programma waar Bendsneyder een zesde en zevende positie uit wist te slepen. 

  lees meer »

 • 16 mei 2015
  Prachtige derde plaats in Le Mans

  Na een sterk opgebouwde en bloedstollend spannende race staat Bo Bendsneyder voor het eerst op het podium in het Moto3 Junior World Championship van het FIM CEV Repsol. De 16-jarige Dutch Racing Team coureur pakte met veel zelfvertrouwen de derde plaats nadat de race door een zware crash werd teruggebracht naar 12 ronden.

  lees meer »

 • 26 april 2015
  Bendsneyder geeft visitekaartje af

  Met een vierde plaats in de eerste ronde van het FIM CEV Repsol Moto3 Junior World Championship laat de 16-jarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam zien dat er serieus rekening met hem gehouden moet worden het komend seizoen.

  lees meer »

 • 22 april 2015
  Bendsneyder is klaar voor het nieuwe seizoen

  Aankomend weekend start het nieuwe raceseizoen voor de 16-jarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam. Hij gaat van start in het Moto3 Junior World Championship (voorheen Spaans Open Kampioenschap).

  lees meer »

 • 18 maart 2015
  Eerste trainingsmeters van Bo Bendsneyder voelden meteen goed

  “Het was lekker om terug te zijn in Spanje en weer op de Honda te rijden’’ vertelt de 16-jarige Bo Bendsneyder na zijn eerste testdagen met Dutch Racing Team. De Rotterdamse motorcoureur heeft zijn eerste meters van het nieuwe seizoen gereden op het circuit van Almeria in Zuid Spanje.

  lees meer »

 • 16 november 2014
  Goed weekend ondanks mindere resultaten

  Hoewel de resultaten van de laatste twee races van het seizoen niet bijzonder zijn kijkt Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder toch met een positief gevoel terug op het weekend in Valencia.

  lees meer »

 • 2 november 2014
  Sterk optreden in Portimão

  Met een ijzersterk gereden race op Autódrome Internacional do Algarve in Portugal pakt Bo Bendsneyder een meer dan verdiende zesde plaats in het CEV Repsol kampioenschap. De vijftienjarige Dutch Racing Team coureur liet een sterk staaltje racen en doorzettingsvermogen zien.

  lees meer »

 • 8 september 2014
  Teleurstellend resultaat in Navarra

  Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder kende een zwaar weekend op Circuito de Navarra tijdens het Spaans Open Kampioenschap.

  lees meer »

 • 6 juli 2014
  Vroegtijdig einde van de wedstrijd in Albacete

  Wedstrijd is na 2 ronden al voorbij door armbreuk.

  lees meer »

 • 23 juni 2014
  Twee zwaarbevochten wedstrijden

  Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder verzamelt dit weekend op het Circuit de Barcelona-Catalunya in totaal 7 punten voor het CEV Repsol kampioenschap. De beide races waren zwaar bevochten. “Ik ben wel tevreden over dit weekend, de races zijn zeker niet verkeerd gegaan maar er had wel meer ingezeten.”

  lees meer »

 • 9 juni 2014
  Er had meer ingezeten

  Met veel strijd en wilskracht weet de 15-jarige Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder als elfde over de finish te komen tijdens het CEV Repsol op Motorland Aragón. Even heeft de jonge Rotterdammer zelfs mee kunnen vechten met de groep achtervolgers die streden om de derde plaats.

  lees meer »

 • 19 mei 2014
  Helaas geen finish in Le Mans

  Een valpartij maakte jammer genoeg een vroegtijdig einde aan de wedstrijd van Bo Bendsneyder op Le Mans. De Dutch Racing Team coureur kwam afgelopen zaterdag al in de tweede ronde in de gridbak terecht.

  lees meer »

 • 7 april 2014
  9e plaats in eerste wedstrijd Spaans Open

  Met een negende plaats in het klassement en 11 punten op zak is Dutch Racing Team coureur Bo Bendsneyder meer dan tevreden over zijn prestaties tijdens de eerste wedstrijd van het Spaans Open Kampioenschap.

  lees meer »

 • 3 april 2014
  “Het is belangrijk om in Jerez te testen”

  De baan verkennen en meters maken. Dat was het doel voor de tweede training van Bo in voorbereiding op de eerste wedstrijd van het Spaans Open Kampioenschap.

  lees meer »

 • 22 maart 2014
  Tevreden over testweek in Spanje

  Onder wisselende Spaanse weersomstandigheden werkte Bo Bendsneyder afgelopen week met Dutch Racing Team zijn eerste meters op de voor hem nieuwe Honda FTR af.

  lees meer »

 • 15 februari 2014
  Bo Bendsneyder volgt Bryan Schouten op bij Dutch Racing Team

  Op 24 januari 2014 werd Bo Bendsneyder bij het Dutch Racing Team officieel gepresenteerd als opvolger van Bryan Schouten.

  lees meer »

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op