red bull motogp rookies cup

 • 27 september 2015
  Anders verlopen weekend in Aragón dan gehoopt

  Het laatste raceweekend van de Red Bull MotoGP Rookies Cup in Aragón is anders verlopen dan waar Bo Bendsneyder van te voren op gehoopt had. De Rotterdammer was op jacht naar twee overwinningen maar keerde terug naar huis met een “no finish” in de eerste race en een negende plaats in race twee.

  lees meer »

 • 12 september 2015
  Kampioen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup

  Met nog twee races te gaan schreef de zestienjarige Bo Bendsneyder vandaag geschiedenis door in Misano als eerste Nederlander de titel te pakken in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. 

  lees meer »

 • 30 augustus 2015
  Goud en brons op Silverstone

  Met twee podiumplekken en een comfortabele voorsprong in het kampioenschap van de Red Bull MotoGP Rookies Cup keert de Rotterdamse Bo Bendsneyder tevreden terug naar huis.

  lees meer »

 • 16 augustus 2015
  Bendsneyder doet in Brno goede zaken voor het kampioenschap

  Afgelopen weekend in Brno deed Bo Bendsneyder goede zaken voor de titel in het prestigieuze Red Bull MotoGP Rookies Cup kampioenschap. Startend vanaf P2 reed de 16-jarige Rotterdammer in twee races naar het zilver en het goud en verstevigde mede door een val van zijn directe concurrent zijn leidende positie in het klassement.

  lees meer »

 • 12 juli 2015
  Winst en verlies lagen dicht bij elkaar op de Sachsenring

  Van een euforische gevoel van de winst en de “vijf-op-een-rij” in de eerste wedstrijd naar een anticlimax in de tweede wedstrijd van de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

  lees meer »

 • 27 juni 2015
  Opnieuw hoogste podium op de TT in Assen

  Met een solide en zelfverzekerd gereden race pakte Bo Bendsneyder “de dubbel” tijdens de TT in Assen. Voor een uitzinnig publiek dat massaal op de tribunes was blijven zitten won Bo ook zijn tweede race en daarmee gaat de Rotterdammer met vier uit vier comfortabel aan de leiding in de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

  lees meer »

 • 25 juni 2015
  Opnieuw poleposition in Assen

  Bo Bendsneyder behaalde tijdens de kwalificatie van de 85e Dutch TT de snelste tijd en staat daarmee morgen en overmorgen op poleposition. De Red Bull MotoGP Rookies coureur was de hele dag de snelste en mag daarmee volkomen terecht starten vanaf P1. Hij evenaarde eveneens zijn prestatie van vorig jaar, toen had de Rotterdammer ook al de beste uitgangspositie.   

  lees meer »

 • 10 juni 2015
  Bendsneyder kijkt uit naar de TT

  De TT van Assen kan voor Bo Bendsneyder niet snel genoeg komen. De jonge Rotterdammer stond vorig jaar tijdens dit evenement al twee keer op het podium. Dit jaar wil hij deze prestatie als klassementsleider in de Red Bull MotoGP Rookies Cup minimaal evenaren.

  lees meer »

 • 15 mei 2015
  Oranje Tribune tijdens de TT!

  Speciale aanbieding voor alle oranje fans: de Oranje Tribune tijdens de TT! 

  lees meer »

 • 3 mei 2015
  Droomstart van tweede Red Bull Rookies seizoen

  Een mooiere start van zijn tweede seizoen in het prestigieuze Red Bull MotoGP Rookies Cup seizoen had Bo Bendsneyder zich niet kunnen wensen. Met de start vanaf pole én twee overwinningen op zak keert de zestienjarige Rotterdammer voldaan terug uit Jerez.

  lees meer »

 • 28 september 2014
  Goede afsluiting van het eerste Rookies seizoen

  Met de races in Aragon achter de rug zit het debuutseizoen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup erop voor de vijftienjarige Bo Bendsneyder uit Rotterdam. Hij sloot dit weekend af met een vijfde en zevende plek en neemt in het eindklassement de negende plaats in.

  lees meer »

 • 15 september 2014
  Bendsneyder haalt het maximale uit het weekend in Misano

  Met een dubbel gevoel en acht punten op zak keert de vijftienjarige Bo Bendsneyder terug uit Misano.

  lees meer »

 • 31 augustus 2014
  Podiumplaats als beloning voor hard werken

  Met een prachtige derde plaats in de tweede race sluit Bo Bendsneyder een zwaarbevochten weekend op Silverstone passend af. Zijn harde werken werd beloond met een podiumplaats en zorgde ervoor dat hij in het klassement weer een plaats stijgt.

  lees meer »

 • 17 augustus 2014
  In het zicht van de haven gestrand

  Na een sterk gereden tweede race op een droog circuit in Brno staat Bo Bendsneyder toch met lege handen. Met nog slechts één ronde te gaan en rijdend in de kopgroep belandt hij in de bocht na start-finish in de grindbak.

  lees meer »

 • 16 augustus 2014
  Teleurstellend resultaat eerste wedstrijd in Brno

  Gebrek aan vertrouwen op een droge baan met regenbanden resulteerde in een teleurstellende dertiende plaats voor Bo Bendsneyder tijdens de achtste ronde van de Red Bull MotoGP Rookies Cup in Brno.

  lees meer »

 • 28 juni 2014
  Winst in de tweede race tijdens de TT

  Na een zinderende race wint Bo Bendsneyder de tweede race van de Red Bull MotoGP Rookies Cup tijdens de TT in Assen.

  lees meer »

 • 27 juni 2014
  Op een haar na het podium in Assen gemist

  In zijn eerste TT wedstrijd in Assen grijpt de Rotterdammer Bo Bendsneyder net naast het podium. De vierde plaats is wel zijn beste resultaat tot nu toe in de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

  lees meer »

 • 26 juni 2014
  Pole position in Assen

  Bo Bendsneyder pakt de pole position op zijn thuiscircuit in Assen na een pittige kwalificatie.

  lees meer »

 • 2 juni 2014
  Wel punten, niet tevreden

  Bo Bendsneyder pakt slechts vier punten in Mugello waar de Red Bull Rookies coureur alles behalve tevreden mee is. 

  lees meer »

 • 5 mei 2014
  Stoeien met de start

  Na een zwaar bevochten eerste Red Bull Rookies weekend neemt Bo Bendsneyder 18 punten mee terug naar Rotterdam. Een prachtig resultaat waar hij zeer tevreden mee is.

  lees meer »

 • 20 april 2014
  Eerste kennismaking met Red Bull MotoGP Rookies Cup

  Ondanks een flinke griep heeft Bo Bendsneyder afgelopen weekend een redelijk goed gevoel overgehouden aan zijn eerste kennismaking met de Red Bull MotoGP Rookies Cup. 

  lees meer »

 • 15 februari 2014
  Bo Bendsneyder gaat voor top 5!

  Met het seizoen 2013 nog maar net achter de rug kijkt Bo Bendsneyder al reikhalzend uit naar zijn nieuwe uitdaging voor 2014: racen in de Red Bull MotoGP Rookies Cup. 

  lees meer »

 • 11 februari 2014
  Bo start in de RedBull Rookies cup

  Phasellus luctus sapien convallis, feugiat metus sit amet, fringilla erat. Integer vestibulum consectetur urna, id luctus risus convallis vel. 

  lees meer »

 • 10 februari 2014
  Eerste training RedBull Rookies

  Phasellus dui purus, mollis vel arcu commodo, consequat pulvinar felis. Sed gravida sapien vel risus pulvinar, eget convallis turpis adipiscing. 

  lees meer »

MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op