Sponsoring

Wilt u Bo financieel ondersteunen tijdens zijn internationale race carrière én met uw bedrijf zichtbaar zijn tijdens een van de Moto3 wedstrijden in het MotoGP wereldkampioenschap? Stap dan nu in en groei mee met Bo. De verwachting is dat Bo’s carrière de komende jaren een hoge vlucht zal nemen. Alleen met de juiste financiële ondersteuning kan hij zijn droom echt achterna: kampioen worden in de MotoGP. U kunt daarin een steentje bijdragen en tevens profiteren van de exposure.

Er zijn diverse manieren om uzelf als sponsor te profileren. Denk bijvoorbeeld aan uw logo op helm, pak of motor of een banner op de website. Ook een ticket voor een VIP ontvangst tijdens een van de vele wedstrijden behoort tot de mogelijkheden.

One Event Sponsoring

Heeft u een beperkt budget maar wilt u Bo wel financieel ondersteunen? Dan is de One Event Sponsoring wellicht iets voor u. Uw logo komt dan gedurende 1 raceweekend naar keuze (indien nog beschikbaar) op de helm van Bo. 

Prijs op aanvraag.

 Bo Bendsneyder  Bo Bendsneyder

 Interesse?

Heeft u interesse in het sponsoren van Bo? Wij horen graag uw wensen en maken desgewenst een voorstel op maat. Neem gerust contact met ons op via info@bobendsneyder.nl of sponsoring@bobendsneyder.nl

RedBull KTM Ajo Motorsport MotoGP Moto2 KNMV NOC-NSF

Volg ons op